Sairaanhoitajan vastaanotto

Sairaanhoitajan vastaanotolla kartoitetaan alkuun tilannettasi ja tehdään suunnitelmaa hoidosta. Useimpien hoito toteutuu pääosin sairaanhoitajan vastaanotolla. Syömishäiriön hoito sairaanhoitajan vastaanotolla on yksilöllistä, keskustelevaa ja erilaisia terapeuttisia menetelmiä soveltavaa. Hoidon yhteydessä seurataan voinnin sekä ravitsemustilan muutoksia yksilöllisesti sovitulla tavalla. Sairaanhoitaja arvioi tarpeen varata hoidon aikana käyntejä myös muille työntekijöille, esimerkiksi ravitsemusterapeutille tai psykiatrin vastaanotolle.

Sinulla tulee olla aika sovittuna sairaanhoitajan kanssa ennen vastaanottokäynnin maksamista verkkokaupassa. Jos sinulla ei ole vielä aikaa varattuna ole yhteydessä palvelevaan puhelimeen 0404115481 tai sovi aika oman sairaanhoitajasi kanssa.

Valitse alta sairaanhoitaja, sovitun vastaanottoajan kesto ja varauksen päivämäärä.

Voit maksaa tätä kautta yhden tai useamman ajanvarauksen itsellesi tai toiselle henkilölle. Pidä sähköpostitse toimitettava tilausvahvistus käsillä saapuessasi tapaamiseen. Voit tarkastella aikaisemmin maksamiasi ajanvarauksia omalta asiakastililtäsi.